Productie de clepsidre promotionale


Producator clepsidre promotionale

producator clepsidre promotionale

După ce modelul şi materialul sunt alese de clienţi, corpul clepsidrei este suflat pe un strung de sticlă la o dimensiune adecvată pentru mărimea (interval de timp) de clepsidra. Cadrul este realizat; în funcţie de design, acesta poate fi o singură bucată sau mai multe piese inclusiv o bază, un cap, şi trei sau patru stâlpuri. Dacă cadrul este realizat din răşină, trebuie construit o matriţă în care va fi injectată rășina care se va întări, piesele sunt şlefuite, sau se netezeşte şi se finisează, şi ele sunt montate într-o bucată. Piesele de cadru trebuiesc asamblate, în funcție de materialul folosit ele vor fi lipite, legate sau sudate.

Cantitatea de nisip introdusă în modelul sau forma de clepsdire nu se calculează folsind o formulă complicată bazată pe ştiinţă sau formulă de măsurare. Tipul de boabe a nisipului, curbele sticlei, forma şi mărimea de deschidere sunt prea multe variabile privind rata de curgere de nisip prin sticlă, astfel cantitatea de nisip nu poate fi calculată matematic. Înainte de a monta capacul cadrului, se pune nisipul şi se lasă să curgă prin sticlă pentru intervalul de timp prescris. La sfârşitul perioadei de timp nisipul rămas în partea de sus a sticlei se toarnă afară şi sticla este sigilată.


productie de clepsidre personalizate

Productie de clepsidre personalizate

Controlul de calitate este foarte important în fabricarea de clepsidre. Prin urmare, ca producator clepsidre profesionist, ţinem cont de toate aspectele legate de calitatea proceselor de lucru pentru a asigura că calitatea clepsidrelor produse se potrivesc cerinţelor dumneavoastră. Şi Dvs. sunteţi implicat în concepţia designului şi alegerea materialelor şi culorilor. Clepsidra este un ornament estetic plăcut mai degrabă decân un alt instrument precis de măsurare a timpului.


Producator clepsidre personalizate

Ca lider producator de clepsidre cu experienţă, suntem în această industrie de mai mulţi ani. Cu ajutorul benzilor de producţie profesionale ne-am specializat în procesarea unei varietăți largi de clepsidre publicitare. În fiecare an producem 35,000,000 de seturi de clepsidre publicitare cu diferite specificații pentru a satisface necesitățile clienților.

În funcție de technologia de producție sofisticată și experiența managerială, putem asigura ca fiecare proces de la materia primă până la produsul clepsidra publicitara finalizată este în concordanță strictă cu procedurile de operare și inspecție de calitate severă. Prin urmare rata de calificare a produselor noastre este în mare măsură competitivă.

Insistăm să furnizăm clepsidre publicitare de înaltă calitate înainte de termenul de livrare şi persistăm în "preţuri rezonabile, livrare imediată" pentru a câştiga încrederea clienţilor noştri.

Un producator clepsidre sincer vă invită să rămâneţi cu noi şi să ne permiteţi să mulţumim în timp ce aşteptăm e-mailul sau apelul Dvs.

producator clepsidre personalizate

Hourglass Maker Homokorak Reloj de Arena Sanduhren Klepsydra Piaskowa Pesochnye Chasy Presypaci Hodiny